crvenikrststarapazova

+381 (0)22 310 102

Акција солидарности – “Пакет за новорођену бебу” “Да нас буде више” – мото за 2021.

akcija solidarnosti

Црвени крст и ове године спроводи акцију „Пакет за новорођену бебу“  са мотом „Да нас буде више“.  Концепт акције је да све бебе рођене од 8. До 15.маја у Недељи Црвеног крста, као и њихове маме, буду обрадоване поклон пакетом. Очекујемо да се том периоду, на територији наше општине Стара Пазова, роди  око 30 беба

 

Ми смо им у складу са нашим могућностима припремили скромне пакете добродошлице, али  било би лепо да нам и ви помогнете  да те пакете обогатимо.  Много је начина на које можемо пожелети добродошлицу неким “новим  клинцима“ а ви изаберите онај који вама највише одговара.

 

Уколико сте вољни можете помоћи финансијским средствима (која могу бити и симболична ) уплатом на наш рачун код Ерсте банке 340-1309-77 са назнаком  хуманитарна помоћ – пакет за новорођенче. Можете помоћи  и у производима за бебе /купке, пелене, пешкири, постељине, флашице, одећа, обућа, играчке итд./или за мајке породиље /средства за личну хигијену и слично/ . Овакав начин  помоћи је  најједноставнији  за произвођаче или продавце ове врсте робе. И бесплатни ваучери за услуге или производе могу  бити леп поклон за маме и бебе.  Уколико имате неки другачији предлог или идеју слободно нас контактирајте.

 

Ако  се у акцији прикупи више средстава од очекиваних ми ћемо проширити круг мама и беба. Сви донатори ће о реализацији акције бити благовремено информисани.

Активности
Друштвене мреже